Winter White Coq Au Vin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 8,84 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 98g białka, 121g tłuszczu i w sumie 1872 kalorii. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kurczaka, masło, rozmrożoną cebulę perłową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Z łyżką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Coq au Riesling pasta, Zimowy Biały Szewc, oraz Winter White Cosmopolitan dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Posyp kurczaka solą i pieprzem i pogłębiaj mąkę. Rozpuść 2 łyżki masła w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Zrumienić kurczaka, pracując partiami, a następnie przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony Pieprz
2
Dodaj mżawkę EVOO do garnka wraz z pozostałym masłem, cebulą, czosnkiem, selerem, koprem włoskim i porem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Posyp warzywa solą i pieprzem i gotuj, aż lekko się zrumienią, 7 do 8 minut. Dodaj liść laurowy i wino, włóż kurczaka do garnka i gotuj częściowo pod przykryciem na małym, toczącym się wolnym ogniu przez 30 minut. Dodaj creme fraiche, gotuj na wolnym ogniu i gotuj przez 30 minut dłużej. Jeśli płyn jest zbyt niski, dodaj wywar z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Creme Fraiche
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Przełóż kurczaka na ciepły półmisek, a na ostatnią chwilę dodaj musztardę i posiekany estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki