Zielone Zielone Wiosenne Warzywa

Zielone Zielone Wiosenne Warzywa
Zielone zielone wiosenne warzywa mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i pierwotny przepis serwuje 6 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powie, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, groszku cukrowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Zielone Zielone Wiosenne Warzywa Boso Contessa-Ina Garten, Zielona bogini Dip z wiosennymi warzywami, oraz Tajskie zielone Curry z wiosennymi warzywami.

Instrukcje

1
Blanszuj fasolkę szparagową w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą tylko przez 1 minutę. Podnieś fasolę z wody łyżką cedzakową lub sitkiem i zanurz ją w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SitoSito
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
GarnekGarnek
2
Dodaj groszek do tej samej wrzącej wody i gotuj przez 1 minutę, aż będzie al dente, dodając je do lodowatej wody i fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
FasolaFasola
3
Pokrój szparagi na 2-calowe długości po przekątnej i gotuj we wrzącej wodzie przez 2 minuty i dodaj do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
4
Pokrój broccolini na pół, gotuj przez 1 minutę i dodaj do lodowatej wody. Gdy wszystkie warzywa w wodzie są zimne, dobrze odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
WarzywaWarzywa
WodaWoda
5
Gdy będziesz gotowy do podania, podgrzej masło i olej na bardzo dużej patelni do smażenia lub dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
6
Smaż szalotki na średnim ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu rzucając, aż lekko się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
7
Dodaj odsączone warzywa do szalotki z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu i wymieszaj. Gotuj tylko do podgrzania warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
SólSól
8
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn