Zdrowe i pyszne: włoska zupa z jajkiem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 214 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, szalotki, ciecierzyca, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. 138 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zdrowe I Pyszne: Włoska Zupa Weselna, Włoska zupa jajeczna, oraz Włoska Zupa Jajeczna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku lub holenderskim piekarniku, połączyć bulion, woda, makaron, ciecierzyca, szalotki i gałka muszkatołowa na dużym ogniu. Kryć się. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, odkryć i gotować 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki