Zdrowe I Pyszne: Domowe Paszteciki Z Mięty Pieprzowej
Zdrowe i pyszne: domowe paszteciki z mięty pieprzowej to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1087 smakoszy i kucharzy. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzkie chipsy czekoladowe, masło, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Domowe Paszteciki Miętowe, Domowe Paszteciki Miętowe, oraz Domowe Paszteciki Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą blendera lub miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, cukier, masło, ekstrakty i śmietanę śmietankową śmietaną śmietankową. (Uwaga: jeśli używasz miksera stojącego, ważne jest, aby dodać składniki w tej kolejności. W przeciwnym razie mieszanina staje się betonem na dole i okruchami na górze.) Po połączeniu składników, włączyć mikser do średniej prędkości i pokonać przez kolejną minutę lub dwie. Efekt końcowy powinien być gładki i bardzo dobrze przylegać, prawie jak pasta. Nie powinien być grudkowaty ani sypki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
2
Wyłożyć duży arkusz ciastek papierem woskowym. Używając łyżeczki lub rąk, rozwałkuj mieszaninę na małe kulki(około 1 cala).
Umieścić na arkuszu cookie i spłaszczyć każdy z nich w patty. Gdy wszystkie są wykonane, umieścić w lodówce na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Podczas gdy paszteciki są schładzania, stopić czekoladę i skracanie razem w kuchence mikrofalowej, z podwójnym kotłem, lub za pomocą metalowej miski umieszczonej nad garnkiem gotującej się wody. Następnie pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej. (Uwaga: nie umieszczaj go jednak w lodówce. Nie chcesz, żeby przedwcześnie stwardniał.)
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Po upływie 20 minut wyjmij paszteciki z lodówki. Za pomocą dwóch widelców, wsadzić je jeden po drugim do mieszaniny czekolady i toczyć wokół aż całkowicie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Drażetki Z Białą Perłą
6
Zdjąć i położyć z powrotem na papierze woskowym. Gdy wszystko jest gotowe, umieść arkusz ciastek w lodówce i pozostaw na kilka godzin, aż czekolada stwardnieje.