Zdrowe babeczki śniadaniowe trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 12 porcji z 413 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga maślanki, odmian jabłek, brązowego cukru i bananów. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Działa dobrze jako raczej niedrogie śniadanie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zdrowe Babeczki Śniadaniowe, Zdrowe Babeczki Śniadaniowe, oraz Zdrowe Babeczki Śniadaniowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. dokładnie nasmaruj 12-liczącą patelnię do muffinek masłem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej misce wymieszaj mączkę migdałową, mączkę lnianą, otręby owsiane, mąkę orkiszową, mąkę pełnoziarnistą, brązowy cukier, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia. W osobnej misce ubij jajko i białko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
O Cukrze Cukierniczym
Siemię Lniane Mielone
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Mąka Orkiszowa
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Otręby Owsiane
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Dodaj mieszankę jajeczną do suchych składników z maślanką, musem jabłkowym i bananami. Mieszaj razem, ale unikaj nadmiernego mieszania. Dodaj orzechy włoskie i rodzynki.
Zgarnij ciasto do kubków na muffinki i piecz, aż stwardnieje, 18 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Wrzuć jabłka, sok jabłkowy i sok z cytryny na patelnię i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, około 15 minut. Wymieszaj cukier i mieszaj, aż się rozpuści.
Zmiksuj mieszaninę w robocie kuchennym, blenderze lub młynie spożywczym. Jeśli nie użyjesz od razu, pozostaw do ostygnięcia, a następnie wstaw do lodówki.