Zapiekanka z nadzieniem z małży

Zapiekanka z nadzieniem z małży
Przepis Clam Stuffing Bake można przygotować w około 30 minut . Za 1,61 dolara za porcję otrzymujesz danie dodatkowe dla 2 osób. Jedna porcja zawiera 583 kalorie , 16 g białka i 16 g tłuszczu . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Mieszanka przyprawionych mieszanek farszowych, marchewki, selera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę peskatariańską . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Klasyczny sos z małżami , Lekka zupa z małżami i Nowoangielska zupa z małżami .

Instrukcje

1
W małym rondelku podsmaż seler, paprykę i cebulę na 1 łyżce masła, aż będą prawie miękkie. Dodaj bulion i marchewkę. Doprowadź do wrzenia. Dodaj mieszankę farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
3 (15 Uncji) Puszki Kukurydzy W Ziarnach3 (15 Uncji) Puszki Kukurydzy W Ziarnach
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Każdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony TymianekKażdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony Tymianek
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 5 minut. Wymieszać z małżami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
3
Przenieś do dwóch 6-uncjowych foremek lub foremek do kremu posmarowanych sprayem do pieczenia. Rozpuść pozostałe masło; wymieszaj z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(6 Cali) Białe Tortille Kukurydziane, Przekrojone Na Pół, Pokrojone Na Paski O Grubości 1/2 Cala(6 Cali) Białe Tortille Kukurydziane, Przekrojone Na Pół, Pokrojone Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
3 (15 Uncji) Puszki Kukurydzy W Ziarnach3 (15 Uncji) Puszki Kukurydzy W Ziarnach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Polać mieszanką farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15–20 minut lub do momentu, aż ciasto będzie ciepłe i złocistobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn