Zapiekanka z marchwi babci wymaga około 35 minut od początku do końca. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 483 kalorii, 6G białka, oraz 36g tłuszczu każdy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, maślane okrągłe krakersy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako raczej niedrogi hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 52%. Zapiekanka z kurczaka babci, Zapiekanka Z Marchwi, oraz Zapiekanka Z Marchwi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść marchewki i cebulę w dużym rondlu i napełnij około 1 Calem wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na parze na średnim ogniu, aż marchewki będą wystarczająco miękkie, aby przekłuć widelcem, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Odcedź i pozostaw do ostygnięcia.
4
W dużej misce wymieszaj majonez, cukier i ser. Dodaj marchewkę i cebulę, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Marchew
Ser
Cebula
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Przełóż do naczynia żaroodpornego. Na wierzch z pokruszonymi krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
6
Piecz przez 20 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż sos będzie musujący, a wierzch będzie tostowany.