Zapiekanka z cukinii II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z cukinii II. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, cebulę, mieszankę farszu chlebowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 226 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Zapiekanka Z Cukinii, Zapiekanka Z Cukinii, oraz Zapiekanka Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-ćwiartowe danie zapiekane.
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować cukinię w lekko osolonej wodzie, aż chrupiące-miękkie, o 5 protokół.
Odcedzić i umieścić w dużej misce. Wymieszaj skondensowaną zupę, śmietanę, cebulę i marchew.
W małej misce wymieszać farsz i roztopione masło.
Połowę mieszanki farszu rozprowadzić na dnie naczynia żaroodpornego, dodać warstwę mieszanki cukinii, a na wierzchu pozostałą mieszaninę farszu.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wierzch będzie złoty.