Z zamrażarki ciasta mielone

Z zamrażarki ciasta mielone
Z-the-zamrażarki mielone ciasta wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 46 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka deser ciasto kruche, mięso mielone, mleko i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Placki Mince, Ciasto z mięsem żurawinowym, oraz Jewelled mince pie.

Instrukcje

1
Rozwałkować nieco ponad połowę ciasta na posypanej mąką powierzchni do grubości ok. Wytłoczyć kręgi ciasta, aby wyrównać otwory w 12-dołkowej puszce do bułek, 8-centymetrowy nóż powinien być w porządku. Ponownie zwijaj wykończenia, aż wszystkie 12 otworów będzie wyłożonych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Do każdego z nich łyżkę odrobiny mięsa mielonego, a następnie rozwałkować pozostałe ciasto z odrobiną mąki. Użyj 6-centymetrowego rowkowanego lub zwykłego okrągłego noża, aby wyciąć 12 pokrywek. Wierzch mielonego ciasta pokrywkami, popchnij krawędzie, aby się uszczelnić, a następnie włóż 1-2 małe otwory w każdy, aby umożliwić ucieczkę pary. Owiń całą tacę dobrze folią spożywczą. Będzie przechowywać w zamrażarce do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
3
Do gotowania, piekarnik rozgrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjmij ciasto z zamrażarki i umyj wierzch każdej z nich odrobiną mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
5
Piec przez 20-22 min lub do momentu, gdy ciasto będzie złote i chrupiące, a nadzienie gorące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo

Ciasto w menu? Spróbuj sparować z Lambrusco Dolce, późne zbiory Riesling i Vin Santo. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Chateau Chantal późne żniwa Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn