Włoskie Kanapki Z Szarpaną Wieprzowiną
Włoskie kanapki z szarpaną wieprzowiną to bez nabiału danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 293 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Za $1.65 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 20 minut. Jeśli masz pod ręką pomidory w puszkach, pieprz cayenne, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 78%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wolnowar Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Wolnowar Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Wolnowar Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.
Instrukcje
W małej misce połącz nasiona kopru włoskiego, przyprawę do steków i cayenne, jeśli chcesz.
Pokrój pieczeń na pół. Natrzyj mieszankę przypraw na wieprzowinę. Na dużej patelni brązowa pieczeń na oleju ze wszystkich stron.
Miejsce w 4-lub 5-qt. powolna kuchenka.
Dodaj paprykę, cebulę i pomidory; przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń pieczeń; lekko ostudzić. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania. Rozdrobnij wieprzowinę dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki; podgrzej. Za pomocą łyżki cedzakowej umieść 1/2 szklanki mieszanki mięsnej na każdej bułce.