Włoski indyk i makaron
Włoski indyk i makaron trwa około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 6G tłuszczu i w sumie 269 kalorii. Za 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Taste of Home wymaga grzybów, szerokiego makaronu bez żółtka, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i cebuli. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako śródziemnomorskie danie główne. Z łyżką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Tajski Indyk z orzechami ziemnymi i makaronem – rewolucja w Turcji, Kremowy Włoski Makaron, oraz Włoski Makaron Ze Słodkich Ziemniaków są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni nieprzywierającej ugotuj indyka, pieczarki, cebulę i zieloną paprykę, aż indyk przestanie być różowy.
Dodaj sos do spaghetti i sól cebulową; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
Umieść ugotowany makaron na dnie 2-1/2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Wlej mieszankę mięsną na makaron.
Posyp serem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do podgrzania.