Włoska zupa z kiełbasą i makaronem
Włoska zupa z kiełbasą i makaronem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 428 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka makaronu, bazylii, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Włoska kiełbasa i makaron, Makaron Z Włoską Kiełbasą, oraz Makaron Z Włoską Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wycisnąć kiełbasy z osłonek na patelni 8-do 10-quart na dużym ogniu i często mieszać, rozbijając je łyżką, aż rumiane i kruche, 8 do 10 minut. Łyżka i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Dodaj marchew, cebula, i czosnek; mieszać często, aż cebula kuleje, 5 do 7 protokół.
Dodać bulion, pomidory (w tym sok), fasolę i bazylię i doprowadzić do wrzenia.
Dodać makaron, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest po prostu przetargu do ugryzienia, o 10 protokół. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszać ze szpinakiem i gotować tylko, aż zwiędnie, o 30 sekund.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać zupę z patelni, lub wlać do turen. Oferta parmezan dodać do smaku.