Włoska Zupa Warzywna Wołowa

Włoska Zupa Warzywna Wołowa
Włoska zupa wołowa z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, fasolę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Powolna kuchenka włoska kiełbasa, wołowina i warzywa Ragu, oraz Włoska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa wołowina w dużym ciężkim czajniku; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Dodaj wszystkie składniki z wyjątkiem kapusty, fasolki szparagowej i makaronu. Doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło; przykryć i dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
3
Dodać kapustę, fasolkę szparagową i makaron; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Jeśli wolisz cieńszą zupę, dodaj dodatkową wodę lub bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
4
Przed podaniem posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®

Składniki

11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.bazylia słodkabazylia słodka51 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.granulat bulionu wołowegogranulat bulionu wołowego01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikapusta rozdrobnionakapusta rozdrobniona425(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)puszka czerwona fasola, bez wodypuszka czerwona fasola, bez wody425(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)sos pomidorowy puszkasos pomidorowy puszka454(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)pomidory puszkapomidory puszka2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew w plasterkachmarchew w plasterkach2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler pokrojony w plasterkiseler pokrojony w plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone płatki pietruszkisuszone płatki pietruszki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron łokciowymakaron łokciowy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimrożona lub świeża fasola szparagowa, pocięta na kawałki 1 cala, opcjonalniemrożona lub świeża fasola szparagowa, pocięta na kawałki 1 cala, opcjonalnie2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.puszki) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodupuszki) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyParmezanParmezan11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn