Włoska zupa wołowa z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, fasolę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Powolna kuchenka włoska kiełbasa, wołowina i warzywa Ragu, oraz Włoska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowa wołowina w dużym ciężkim czajniku; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Dodaj wszystkie składniki z wyjątkiem kapusty, fasolki szparagowej i makaronu. Doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło; przykryć i dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
Na 1 Ananasa
3
Dodać kapustę, fasolkę szparagową i makaron; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Jeśli wolisz cieńszą zupę, dodaj dodatkową wodę lub bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)