Włoska Fasola Szparagowa

Włoska Fasola Szparagowa
Przepis włoska fasola szparagowa może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, fasola, dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Fasolka Szparagowa Włoska, Włoska Fasola Szparagowa, oraz Włoska Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z włoskim sosem i fasolką szparagową. Przykryć i gotować przez 25 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
2
Odkryć i gotować, aż fasola osiągnie pożądaną kruchość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn