Wątróbka i cebula irlandzkiej Lassie

Wątróbka i cebula irlandzkiej Lassie
Wątróbka i cebula Irish Lassie może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 18g tłuszczu i w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 27 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Mieszanka granulek bulionu wołowego, grzybów, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim Dzień Świętego Patryka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wątroba i cebula, Wątróbka i cebula W sosie, oraz Stara wątroba i cebula dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Dodaj czosnek, cebulę, zieloną paprykę, czerwoną paprykę i grzyby; gotuj i mieszaj, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta, około 5 minut. Dopraw solą i pieprzem. Wsuń mieszankę cebuli na bok patelni i umieść masło na środku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
2
Dodaj wątróbkę cielęcą, po jednym plasterku na raz. Przykryj i gotuj, aż lekko się zrumieni, raz odwracając plastry wątroby, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
3
Pokrój plastry wątroby na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
4
Wymieszaj mąkę, wodę i bulion wołowy w misce, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Wlej miksturę na patelnię; gotuj i mieszaj, aż sos zgęstnieje, a następnie dodaj czerwone wino. Gotuj jeszcze przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
6
Zdejmij z ognia i podawaj.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn