Współczesny żydowski niskotłuszczowy Kugel

Nowoczesny żydowski niskotłuszczowy kugel może być właśnie wegetariańskim przepisem lakto ovo, którego szukałeś. Ten przepis służy 12 osobom. To danie główne ma 334 kalorie, 13 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Za 98 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup śmietankę, ananasa w soku, ekstrakt waniliowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To bardzo przystępny cenowo przepis dla miłośników kuchni żydowskiej. Idealnie pasuje do Chanuki. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 28%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Kugel z makaronem morelowym o niskiej zawartości tłuszczu, Muffinki z ciastem marchewkowym o niskiej zawartości tłuszczu (które nie smakują niskotłuszczowe!) i The Modern Cafe - Modern Fish Cakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali sprayem do gotowania.
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę. Makaron jajeczny gotuj we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ugotowany, ale twardy do kęsa, około 5 minut.
Delikatnie wymieszaj w dużej misce makaron jajeczny, kwaśną śmietanę, twaróg, ananasa z sokiem, jajka, sok pomarańczowy, żurawinę, roztopione masło, cukier, mus jabłkowy, skórkę pomarańczową, ekstrakt waniliowy i cynamon, aż do dokładnego połączenia. Wlać mieszaninę makaronu do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kugel stwardnieje i zarumieni się na wierzchu, od 60 do 75 minut.