Współczesna Sałatka Nicoise
Współczesna Sałatka Nicoise może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 352 kalorie, 21g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, paprykę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Współczesna Sałatka Waldorfska, Współczesny Koktajl Krewetkowy, oraz Współczesna Zapiekanka Z Tuńczykiem I Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marynować filet z tuńczyka w soku z cytryny, sól, kurkuma, chili w proszku, kolendra w proszku, popękane odciski pieprzu i kminek w proszku.Zmielić razem w mikserze kolendry, orzechy włoskie, chili i oliwy z oliwek, aby pesto.
Ziemniaki wymieszać z pesto i odstawić.
Wymieszać blanszowaną zieloną fasolkę z miodem, olejem sezamowym i nasionami sezamu; odstawić.Paprykę prażoną obieramy i kroimy w paski; marynujemy octem balsamicznym, solą i sugar.In gorąca patelnia rozgrzać 1 łyżka oleju i sear tuńczyka sezon ze wszystkich stron pozostawiając centrum zimne i rzadkie.Na talerzu umieść sałatkę ziemniaczaną na środku; ułóż zieloną fasolkę i paprykę na wierzchu.Tuńczyka pokroić cienko i ułożyć na wierzchu warzyw.Pozostawić 4 plastry na osobę.Top z plasterkami gotowanych jajek i rzucać oliwkami wokół salad.It jest dobrze wyglądający i robi dobre wrażenie na gościach.