Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc wypróbuj wieprzowinę dusz jabłkowy Slow Cooker. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 374 kalorii, 52g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za $2.17 za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2996 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz cayenne, sól i pieprz, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 7 godzin. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolnowar Cydr Jabłkowy Duszona Wieprzowina, Wolnowarowy Cydr Jabłkowy Szarpany Wieprzowina, oraz Wolnowarowa wieprzowina z cydrem z sosem Barbecue.
Instrukcje
1
Dopraw wieprzowinę solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wieprzowina
2
Rozgrzej olej na dużej patelni na dużym ogniu. Podsmaż wieprzowinę ze wszystkich stron na gorącym oleju, aż się zrumieni, około 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przenieś wieprzowinę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Zmniejsz temperaturę płyty kuchennej do średniej; gotuj i mieszaj szalotki i seler na patelni, aż zaczną mięknąć, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec
Patelnia
5
Wlej ocet jabłkowy i gotuj, zeskrobując zrumienione kawałki, aż płyn prawie odparuje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy
6
Wlej szalotkę na łopatkę wieprzową w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
7
Dodaj cydr jabłkowy, ząbki czosnku i liść laurowy. Przykryj, Ustaw powolną kuchenkę na niską i gotuj, aż widelec będzie miękki, ale nie rozpadnie się, około 6 godzin. Odwracaj wieprzowinę co 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Jabłecznik
Liście Laurowe
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
8
Wyjmij pieczeń wieprzową na talerz i przykryj luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Wlej pozostały płyn z powolnej kuchenki przez sitko o drobnych oczkach do dużego rondla; umieść na dużym ogniu. Odrzuć liść laurowy i inne ciała stałe. Doprowadzić mieszaninę sosu do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować, odtłuszczając tłuszcz z góry, aż zmniejszy się do 1/4 pierwotnej objętości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Wolnowar
Patelnia Z Sosem
10
Zdejmij sos z ognia i dodaj musztardę Dijon i pieprz cayenne. Powoli ubijaj zimne masło, aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cayenne
Musztarda Dijon
Masło
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
11
Posyp świeżymi ziołami i dopraw solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
świeże Zioła
12
Pokrój wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 i podawaj z sosem wylanym na wierzch.