Wilgotne muffinki czekoladowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 270 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 986 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka mleka, chipsy czekoladowe, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 33%. Spróbuj Wilgotne Czekoladowe Babeczki Lniane, Wilgotne Bezglutenowe Muffinki Czekoladowo - Bananowe, oraz Muffinki Z Moist Bran dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 12 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
Mąkę połączyć, cukier, 3/4 szklanki czekolady chipsy, kakao w proszku, i soda oczyszczona w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Kakao W Proszku
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Ubić jajko, jogurt, mleko i olej roślinny w innej misce, aż będzie gładka; wlać do mieszaniny czekolady i mieszać, aż ciasto zostanie po prostu wymieszane. Napełnij przygotowane muffinki 3/4 pełne i posyp pozostałą 1/4 szklanki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Olej Roślinny
Czekolada
Jogurt
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Trzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.