Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią
Przepis wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 22g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz szerokie paluszki ryżowe, imbir, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamska Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Wołowina Pho (Wietnamska Zupa Z Makaronem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zamrozić wołowinę 10 minut; pokroić w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
W dużym rondlu umieścić cebulę i kolejne 5 składników; gotować na średnim ogniu 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać bulion i 3 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Przecedzić mieszaninę bulionu przez drobne sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Zwróć bulion na patelnię.
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
1/4 Szklanki Puree Z Mango
6
Dodaj sos sojowy, cukier i sos rybny; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
(U-12) Krewetki
7
Dodaj bok choy i groszek śnieżny; gotuj na wolnym ogniu 4 minuty lub aż groszek będzie chrupiący-delikatny i bok choy zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bok Choy
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Ułóż 1/2 szklanki makaronu w każdej z 4 dużych misek. Podzielić surową wołowinę i plastry chile równomiernie między miseczki. Chochla około 1 2/3 szklanki gorącej zupy nad każdą porcją (bulion ugotuje wołowinę). Top każdej porcji z 1/4 szklanki kiełków fasoli, 1 łyżka bazylii i 1 łyżka mięty.