Wiatraczki Ze Szpinaku

Wiatraczki Ze Szpinaku
Wiatraczki ze szpinaku wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 41g białka, oraz 13g tłuszczu. Za 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Mieszanka steku wołowego, parmezanu, szpinaku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest doskonały. Wiatraczki Do Steków Z Flanki, Wiatraczki Do Steków Z Flanki, oraz Wiatraczki Do Steków Z Flanki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Pokrój stek poziomo z dłuższego boku do 1/2 cala. po przeciwnej stronie. Otwórz mięso tak, aby leżało płasko;przykryj folią. Spłaszcz do 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Usuń plastik.
3
W małej misce wymieszaj szpinak, ser i śmietanę; rozłóż na steku do 1/2 cala. krawędzi. Z ziarnem mięsa od lewej do prawej, zwiń galaretkę. Pokrój wołowinę w poprzek ziarna na osiem plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SzpinakSzpinak
SerSer
ZiarnaZiarna
GalaretkaGalaretka
StekStek
WołowinaWołowina
MięsoMięso
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Przełóż na nie natłuszczoną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posyp solą i pieprzem. Broil 4-6 w. od ognia przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek z flanki można łączyć z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia99
Magazyn