Waniliowy Brioche budyń chlebowy z brzoskwiniowym sosem Suzette

Waniliowy Brioche budyń chlebowy z brzoskwiniowym sosem Suzette
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 890 kalorii. Jeśli 2,68 zł za porcję spada w budżecie, waniliowy Brioche chleb Pudding z brzoskwiniowym sosem Suzette może być niesamowity Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, rum, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Berry Brioche budyń chlebowy z sosem waniliowym, Budyń Brioche Wiśniowo-Waniliowy, oraz Naleśniki Suzette z lodami waniliowymi i sosem maślanym pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na budyń chlebowy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj naczynie do pieczenia masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
3
Dodać pokrojony w kostkę chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
4
W małym rondlu rozpuść 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
W dużej misce, połączyć roztopione masło, rodzynki, mleko skondensowane, cukier, i wanilia i ubijać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Dodać jajka i ponownie ubić, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Wlać krem na chleb i pozostawić do namoczenia na kilka minut. Naciśnij chleb do płynu, aby pomóc wchłonąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
8
Posypać wierzch cynamonem i posiekanymi orzechami pekan i piec w piekarniku, aż krem jest ustawiony, o 30 protokół. Wbij nóż do parowania w środek puddingu. Jeśli wyjdzie z płynem przyklejonym do noża, gotuj jeszcze kilka minut, aż będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Wyjąć budyń chlebowy z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
10
SOS brzoskwiniowy: w dużym rondlu na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodać brzoskwinie, cukier i likier i delikatnie mieszać, aż cukier się rozpuści. Pozostawić na wolnym ogniu, aż mieszanina zacznie gęstnieć i ciemnieć, około 2 minut. Mieszać podczas gotowania, aby uniknąć palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
12
Dodać śmietanę i wymieszać, aby połączyć. Pozostawić do podgrzania i zagęścić, około 2 minut. Jeśli sos wymaga dodatkowego zagęszczenia, połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce i wymieszaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
13
Zdjąć z ognia i ogrzać.
1
Podgrzać mały, nonstick patelni na średnim ogniu i dodać cukier. Wymieszać i gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
2
Zdjąć z ognia i dodać likier pomarańczowy i ciemny rum. Powrót do ognia i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę, a następnie flambe, w razie potrzeby, lub po prostu niech alkohol spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
AlkoholAlkohol
3
Do talerza: za pomocą noża pierścieniowego wyciąć rund budyniu chlebowego i talerz w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Polać sosem brzoskwiniowym, a następnie sosem rumowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Dekoruj odrobiną creme fraiche i małą gałązką świeżej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
świeża Miętaświeża Mięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn