Wally ' s Rib Rub

Wally ' s Rib Rub
Need a marynata bezglutenowa i wegańska? Rub żeber Wally ' ego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 11 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, węgierską paprykę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 63 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wally Harbanger z 1534, Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, oraz Wally ' s Beef Chili / Food Buzz Event dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj biały cukier, brązowy cukier, paprykę, czarny pieprz, czosnek w proszku, sól, chili w proszku i pieprz cayenne, aż do wymieszania. Przechowywać w szczelnym pojemniku do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
PaprykaPapryka
SólSól
2
Aby użyć pocierać, Usuń membranę z tyłu żeber i przetrzyj mieszaniną obie strony żeber. Nie skąpić na rub! Owinąć żebra plastikiem i przechowywać w lodówce na noc. Gotuj żeberka powoli na pośrednim ogniu przez 2 godziny, fastrygując ulubionym sosem z grilla w ciągu ostatnich 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
żeberkażeberka
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia0
Magazyn