Włoska zupa weselna szefa kuchni Johna

Włoska zupa weselna szefa kuchni Johna
Włoska zupa weselna szefa kuchni Johna wymaga około 6 godzin i 10 minut od początku do końca. Ta przystawka zawiera 161 kalorii , 11 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i kup olej roślinny, mięsną gicz wołową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 63% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Wypróbuj włoską zupę weselną , włoską zupę weselną i włoską zupę weselną , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Podgrzej 2 łyżeczki oleju roślinnego w dużym, ciężkim garnku na dużym ogniu; brązowy plaster golonki wołowej na gorącym oleju, aż będzie przypieczony i rumiany po obu stronach, około 3 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
2
Dodać cebulę, marchewkę, seler, wodę, liść laurowy, 3 obrane ząbki czosnku i ziarna czarnego pieprzu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso odpadnie od kości, a bulion zmieni kolor na brązowy, od 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Dla Dodatkowej PikantnościDla Dodatkowej Pikantności
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Dodaj więcej wody, jeśli poziom bulionu wołowego spadnie poniżej około 5 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
4
Włóż krótkie żeberka wołowe do zamrażarki, aż będą twarde i bardzo zimne, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
5
Mięso pokroić w kostkę i ponownie włożyć do zamrażarki, aż będzie prawie zamrożone, jeszcze około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
W misce roztrzepać jajko z natką pietruszki, 2 ząbkami czosnku i śmietaną. Wymieszaj bułkę tartą i 1/4 szklanki sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Pomidorów, Bez łupin, Przekrojonych Na Pół1 Funt Pomidorów, Bez łupin, Przekrojonych Na Pół
1 Opakowanie (2-1/2 Uncji) Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 Opakowanie (2-1/2 Uncji) Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ryba W Galaretce I Robaki (opcjonalnie)Ryba W Galaretce I Robaki (opcjonalnie)
Wskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 LiściowyWskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 Liściowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
7
Umieść częściowo zamrożone kostki wołowe w robocie kuchennym i pulsuj z 1/3 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu, aż wołowina zostanie grubo zmielona (5 do 10 impulsów). Pulsuj mieszaninę okruszków chleba, aż mieszanina zostanie drobno zmielona, około 5 kolejnych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Wędzona Z Tyłu, Około 7 FuntówSzynka Wędzona Z Tyłu, Około 7 Funtów
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
1 Szklanka Plus 3 łyżki Wody (70° Do 80°)1 Szklanka Plus 3 łyżki Wody (70° Do 80°)
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Jajka Plus 3 Białka2 Duże Jajka Plus 3 Białka
8
Mięso przełożyć do miski, przykryć folią spożywczą i wstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
9
Odcedź bulion wołowy do dużego garnka do zupy, wyrzucając wołowinę i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W PlasterkiDo 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
1-1/2 Funta W Pełni Ugotowanej Szynki, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala1-1/2 Funta W Pełni Ugotowanej Szynki, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
10
Wymieszaj bulion z kurczaka z bulionem wołowym i wymieszaj z koncentratem pomidorowym. Doprowadzić mieszaninę bulionową do wrzenia i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku. Wmieszaj jarmuż do bulionu; Gotuj jarmuż do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Doprawione Włoskie Bułki TartejDoprawione Włoskie Bułki Tartej
1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bulion WołowyBulion Wołowy
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
11
Nabieraj 2-łyżkowe porcje masy mięsnej i formuj klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
12
Do gotującej się zupy wlać pastinę, gotować 5 minut i delikatnie dodać klopsiki. Gotuj na wolnym ogniu, aż klopsiki będą ugotowane i miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
PastinaPastina
1-1/2 Funta W Pełni Ugotowanej Szynki, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala1-1/2 Funta W Pełni Ugotowanej Szynki, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
13
Podawać w miseczkach udekorowanych szczyptą czarnego pieprzu lub posypką tartego sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Wędzona Z Tyłu, Około 7 FuntówSzynka Wędzona Z Tyłu, Około 7 Funtów
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn