Włoska zupa weselna szefa kuchni Johna

Włoska zupa weselna szefa kuchni Johna
Włoska zupa weselna szefa kuchni Johna wymaga około 6 godzin i 10 minut od początku do końca. Ta przystawka zawiera 161 kalorii , 11 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i kup olej roślinny, mięsną gicz wołową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 63% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Wypróbuj włoską zupę weselną , włoską zupę weselną i włoską zupę weselną , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Podgrzej 2 łyżeczki oleju roślinnego w dużym, ciężkim garnku na dużym ogniu; brązowy plaster golonki wołowej na gorącym oleju, aż będzie przypieczony i rumiany po obu stronach, około 3 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(w Kształcie Pióra(w Kształcie Pióra
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kwarta Posiekanych Quahogów1 Kwarta Posiekanych Quahogów
2
Dodać cebulę, marchewkę, seler, wodę, liść laurowy, 3 obrane ząbki czosnku i ziarna czarnego pieprzu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso odpadnie od kości, a bulion zmieni kolor na brązowy, od 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Każdy Pieprz, Pieprz Biały, Pieprz Cayenne, Mielony Kminek I Gałka MuszkatołowaKażdy Pieprz, Pieprz Biały, Pieprz Cayenne, Mielony Kminek I Gałka Muszkatołowa
Posiekana świeża Bazylia Lub 2 łyżki Suszonej BazyliiPosiekana świeża Bazylia Lub 2 łyżki Suszonej Bazylii
1 Blok (8 Uncji) Sera Colby, Pokrojonego W Kostkę1 Blok (8 Uncji) Sera Colby, Pokrojonego W Kostkę
GoździkiGoździki
Makaron Penne)Makaron Penne)
Penne (makaron W Kształcie Pióra) Lub Farfalle (makaron W Kształcie Dużej Muszki)Penne (makaron W Kształcie Pióra) Lub Farfalle (makaron W Kształcie Dużej Muszki)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Op. (4 Porcje) Żelatyna Marki JELL-O O Smaku Jagodowo-niebieskim1 Op. (4 Porcje) Żelatyna Marki JELL-O O Smaku Jagodowo-niebieskim
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)
3
Dodaj więcej wody, jeśli poziom bulionu wołowego spadnie poniżej około 5 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
1 Op. (4 Porcje) Żelatyna Marki JELL-O O Smaku Jagodowo-niebieskim1 Op. (4 Porcje) Żelatyna Marki JELL-O O Smaku Jagodowo-niebieskim
4
Włóż krótkie żeberka wołowe do zamrażarki, aż będą twarde i bardzo zimne, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
5
Mięso pokroić w kostkę i ponownie włożyć do zamrażarki, aż będzie prawie zamrożone, jeszcze około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)
6
W misce roztrzepać jajko z natką pietruszki, 2 ząbkami czosnku i śmietaną. Wymieszaj bułkę tartą i 1/4 szklanki sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wołowej, Przekrojona Na PółPieczeń Z Polędwicy Wołowej, Przekrojona Na Pół
Roladki Focaccia PomidorowaRoladki Focaccia Pomidorowa
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Kapary SolneKapary Solne
Blok Sera Colby, Pokroić W KostkęBlok Sera Colby, Pokroić W Kostkę
Lukrecja Czerwona Sznurowana, PodzielonaLukrecja Czerwona Sznurowana, Podzielona
1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Goya I Przyprawa WarzywnaSałatka Goya I Przyprawa Warzywna
Płatki MueslixPłatki Mueslix
7
Umieść częściowo zamrożone kostki wołowe w robocie kuchennym i pulsuj z 1/3 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu, aż wołowina zostanie grubo zmielona (5 do 10 impulsów). Pulsuj mieszaninę okruszków chleba, aż mieszanina zostanie drobno zmielona, około 5 kolejnych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Locelli Pecorinoświeżo Starty Locelli Pecorino
1-1/3 Szklanki Białego Ryżu Minute®1-1/3 Szklanki Białego Ryżu Minute®
Pokrojone W Plasterki Zielone Oliwki Z Pimientos, OdsączonePokrojone W Plasterki Zielone Oliwki Z Pimientos, Odsączone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Srebrne Nonpareils, Do DekoracjiSrebrne Nonpareils, Do Dekoracji
8
Mięso przełożyć do miski, przykryć folią spożywczą i wstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)
Srebrne Nonpareils, Do DekoracjiSrebrne Nonpareils, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-2/3 Szklanki Półsłodkich Kawałków Czekolady1-2/3 Szklanki Półsłodkich Kawałków Czekolady
Płatki MueslixPłatki Mueslix
9
Odcedź bulion wołowy do dużego garnka do zupy, wyrzucając wołowinę i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Blok Sera Colby, Pokroić W KostkęBlok Sera Colby, Pokroić W Kostkę
1-1/3 Szklanki Białego Ryżu Minute®1-1/3 Szklanki Białego Ryżu Minute®
3 1/2 Uncji Suszonych Pomidorów3 1/2 Uncji Suszonych Pomidorów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kwarta Posiekanych Quahogów1 Kwarta Posiekanych Quahogów
10
Wymieszaj bulion z kurczaka z bulionem wołowym i wymieszaj z koncentratem pomidorowym. Doprowadzić mieszaninę bulionową do wrzenia i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku. Wmieszaj jarmuż do bulionu; Gotuj jarmuż do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blok Sera ColbyBlok Sera Colby
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bulion WołowyBulion Wołowy
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Goya I Przyprawa WarzywnaSałatka Goya I Przyprawa Warzywna
11
Nabieraj 2-łyżkowe porcje masy mięsnej i formuj klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)
(12 Szt.) Bułki Hawajskie(12 Szt.) Bułki Hawajskie
12
Do gotującej się zupy wlać pastinę, gotować 5 minut i delikatnie dodać klopsiki. Gotuj na wolnym ogniu, aż klopsiki będą ugotowane i miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
PastinaPastina
3 1/2 Uncji Suszonych Pomidorów3 1/2 Uncji Suszonych Pomidorów
13
Podawać w miseczkach udekorowanych szczyptą czarnego pieprzu lub posypką tartego sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Locelli Pecorinoświeżo Starty Locelli Pecorino
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Blok Sera Colby, Pokroić W KostkęBlok Sera Colby, Pokroić W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki MueslixPłatki Mueslix

Składniki

1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)1slicethick slice meaty beef shank with bonethick slice meaty beef shank with bone01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.cały czarny pieprzcały czarny pieprz283(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)żeberka wołowe bez kościżeberka wołowe bez kości546 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimiękka bułka tartamiękka bułka tarta43(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)grubo posiekana marchewkagrubo posiekana marchewka34(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)grubo posiekany selergrubo posiekany seler9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkid mieszanka risottod mieszanka risotto1rozbite jajkorozbite jajko1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2pokroić w jadalne bułeczkikrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia1bunchjarmuż, łodygi usunięte i liście grubo posiekanejarmuż, łodygi usunięte i liście grubo posiekane53(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)grubo posiekana cebulagrubo posiekana cebula57(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)pastina (tiny star-shaped pasta) or other tiny pastapastina (tiny star-shaped pasta) or other tiny pasta01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.sól, lub do smakusól, lub do smaku8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól i świeżo zmielony czarny pieprz do smakusól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku12 w. chipsy z białej czekoladyDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.schłodzone ciasto na ciasto (połowa opakowania 14-uncjowego)schłodzone ciasto na ciasto (połowa opakowania 14-uncjowego)2Średnia żółta cebula, posiekana1 op. (4 porcje) Żelatyna marki JELL-O o smaku jagodowo-niebieskim1 op. (4 porcje) Żelatyna marki JELL-O o smaku jagodowo-niebieskim
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn