Przepis na włoską kiełbasę i Spuds może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 476 kalorii, 17g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Za 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przynosi ci smak domu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką łagodne linki do kiełbas, ziemniaki, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa Stromboli (Inaczej Chleb Kiełbasiany), Speedy Spuds, oraz Grzeszne Spuds.
Instrukcje
1
Na patelni połącz kiełbasę, ziemniaki, sól, tymianek i pieprz. Przykryj i gotuj, aż kiełbasa przestanie być różowa, a ziemniaki miękkie, około 30-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango
2
Dodaj cebulę, zielony pieprz i pietruszkę. Gotuj bez przykrycia,aż warzywa będą chrupiące.
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 120 dolarów za butelkę.
Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo
Vigna del Sorbo to mieszanka Sangiovese i Cabernet Sauvignon z winnic o południowo-zachodniej ekspozycji i 30-letnich winorośli.