Vol-au-Vent wypełniony kremowym selerem i grzybami z ' Home Made Winter

Vol-au-Vent wypełniony kremowym selerem i grzybami z ' Home Made Winter
Vol-au-Vent wypełnione kremowy seler & grzyby z ' Home Made Winter może być tylko przystawka szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, oliwę z oliwek, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Brousse z " domowej zimy, Kardamon i pomarańczowe bułeczki z " domowej zimy, oraz Nakrapiana Sałatka z komosą ryżową, porem, boczkiem i trybulą z " Home Made Winter.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę w oleju na bardzo małym ogniu i dodać rozmaryn. Gdy cebula będzie miękka, dodaj wino, ocet i syrop imbirowy i dopraw solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu przez kolejne 15 minut, aż składniki zostaną zintegrowane. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
2
Zrobić nadzienie: doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
3
Dodać seler i dusić do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
4
Odcedzić, zastrzegając bulion. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
5
Szybko podsmażyć grzyby w połowie masła na dużym ogniu. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
6
Pozostałe masło roztopić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
7
Dodaj cebulę i podsmażyć, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodać czosnek i rozmaryn i saute przez 2 protokół. Wymieszać z mąką. Mieszać w bulionie, gotowanie i mieszanie, aż sos jest po prostu grubszy niż jogurt. Wymieszać z creme fraîche i sherry. Gotować sos, aż będzie gęsty. Wymieszać z selerem naciowym i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
SelerSeler
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
9
Rozgrzej piekarnik do 180°C (350°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
1
Mąkę i sól połączyć w misce i pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
2
Dodaj kilka kropli wody z lodem, aby uzyskać ładne, gładkie ciasto. Zawiń go w folię i pozostaw w lodówce na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
3
Nasmaruj 6 małych talerzy ciasta lub 1 dużą płytkę ciasta.
4
Rozwałkować ciasto na dobrze posmarowanej mąką powierzchni o grubości 1/4 cala (6 mm). Wyłożyć patelnie z ciasta i odciąć nadmiar ciasta na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Wyciąć kilka dekoracji z pozostałego ciasta. Lubię robić Gwiazdy. Trzymaj dekoracje pod folią, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
6
Ciasto wypełnić nadzieniem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
7
Umieść gwiazdy na vol-au-vents i posmaruj wszystko ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
8
Piec vol-au-vents około 25 minut, aż będą złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
9
Podawać z kompotem i zieloną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn