VELVEETA® Tuna & Noodles
VELVEETA ® Tuna & Noodles może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mieszanka warzyw, tuńczyk, makaron jajeczny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj VELVEETA® patelnia-tuńczyk, Tunan i kluski, oraz Tuńczyk i makaron od podstaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1-1 / 2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu. Wymieszać z makaronem. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj. Dusić 8 do 10 minut lub do makaronu są miękkie. Nie drenować.
Dodaj VELVEETA, warzywa, tuńczyk i pieprz; gotować, aż VELVEETA się stopi i mieszaninę ogrzewa się przez, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.