Warzyw Chow Mein trwa około 32 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką bulion z kurczaka, marchewkę, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 13 osób próbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Vegetable Chow Mein, Vegetable Chow Mein, oraz Easy Vegetable Chow Mein dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zagotuj duży garnek osolonej wody na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Romskich
3
Dodaj fasolę i marchewkę i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 2 Posiekane I 1 Zmiażdżony
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Odcedź i włóż do miski z lodowatą wodą, aż ostygnie, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
5
Odcedź i odstaw na bok.
6
Przywróć wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
7
Dodaj makaron i gotuj, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, około 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Odcedź i spłucz zimną wodą. Osusz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
9
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej olej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
10
Dodaj makaron, imbir i czosnek. Gotuj przez 2 minuty, aż makaron lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
11
Dodaj grzyby, fasolę, marchewkę i kasztany wodne i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Opakowań (po 16 Uncji) Mrożonego Groszku, Rozmrożonego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Czosnek, 2 Posiekane I 1 Zmiażdżony
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
12
Dodaj bulion, sos hoisin, sos sojowy i miód. Doprowadź mieszaninę do wrzenia i mieszaj, aż lekko się zmniejszy i zgęstnieje, około 2 minut. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Chow Mein w menu? Spróbuj połączyć się z Rieslingiem, Gewurztraminer i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Dr. poluzować Dr. L Riesling z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Dr L Riesling
"...zaskakująco złożona i wyjątkowa wartość w prawie suchym Riesling... Po cytrynowym, zielonym jabłku, mokrym kamieniu i lekko kwiatowym aromacie następuje chrupiące, nasycone łupkiem podniebienie i wykończenie soczystych cytrusów i jabłek, olejów orzechowych, soli mineralnych i mokrego kamienia..."- Wine Advocate " to wino musi być jedną z najlepszych ofert w Mosel Riesling. "Wprowadzający" Riesling Ernsta Loosena charakteryzuje się smakami świeżej brzoskwini i moreli, zrównoważonymi sporą ilością orzeźwiającej kwasowości. Świetny aperitif."- Magazyn Food & Wine