Truskawkowy rabarbar Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 32G tłuszczu i w sumie 756 kalorii. Za 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś rabarbar, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Z łyżką wynik 37%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Truskawkowy Rabarbar Ostry, Rabarbar-Truskawkowy Chrupiący, oraz Chrupki truskawkowo-rabarbarowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W przypadku owoców Wrzuć rabarbar, truskawki, 3/4 szklanki cukru pudru i skórkę pomarańczową do dużej miski. W miarce rozpuść skrobię kukurydzianą w soku pomarańczowym, a następnie wymieszaj z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Skórka Pomarańczowa
Dodatkowe Laski Cukierków
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Wlej miksturę do naczynia do pieczenia o wymiarach 8 na 11 cali i umieść na blasze wyłożonej pergaminem.
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Na polewę w misce miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę łopatkową wymieszaj mąkę, pozostałe 1/2 szklanki cukru pudru, brązowy cukier, sól i płatki owsiane. Z mikserem na niskich obrotach dodaj masło i mieszaj, aż suche składniki będą wilgotne, a mieszanina się rozpadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Płatki Owsiane
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Posyp polewą owoce, całkowicie je przykrywając i piecz przez 1 godzinę, aż owoc zacznie bulgotać, a polewa będzie złotobrązowa.