Truskawkowy Drobiazg
Przepis truskawkowy drobiazg jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie niesamowite bezglutenowy opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 146 smakoszy i kucharzy. Będzie hitem w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, skórkę pomarańczową, błyskawiczną mieszankę budyniu waniliowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Truskawkowy Drobiazg, Truskawkowy Drobiazg, oraz Truskawkowy Drobiazg podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić mleko, śmietanę, pudding wymieszać i skórkę pomarańczową na małej prędkości, aż zgęstnieje. Wlać bitą śmietanę.
Umieść połowę kostek ciasta w 3-qt. szklana miska. Ułóż jedną trzecią truskawek wokół boków miski i na cieście; na wierzch połowę masy budyniowej. Powtórz warstwy raz. Wierzch z pozostałymi jagodami. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny przed podaniem.