Truskawkowy Deser Warstwowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka kostek lodu, cool whip bita polewa, żelatyna o Smaku Truskawkowym galaretki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Deser Na Ciasto Truskawkowe, Deser Truskawkowy Warstwowy, oraz Deser Truskawkowy Warstwowy.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj wystarczającą ilość kostek lodu do zimnej wody, aby odmierzyć 1 szklankę; wymieszaj z żelatyną, aż lód całkowicie się stopi.
Dodać 2 szklanki ubitej polewy; wymieszać z trzepaczką do dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 15 min. lub aż lekko zgęstnieje.
W międzyczasie usuń ciasto z patelni foliowej; zarezerwuj patelnię foliową. Line reserved patelnia z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach patelni.
Pokrój ciasto poziomo na 3 warstwy.
Dolną warstwę ciasta umieścić w przygotowanej patelni foliowej; przykryć połową mieszaniny żelatyny. Wierzchu drugą warstwą ciasta; przykryć pozostałą mieszaniną żelatyny. Wierzch pozostałą warstwą ciasta. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub aż mieszanina żelatyny jest firma.
Wyciągnij deser z patelni, używając uchwytów foliowych. Wierzch ciasta zamrozić z pozostałą bitą polewą; skropić roztopioną czekoladą.
Pokroić w 12 plastrów. Resztki deseru przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to świetny wybór na Ciasto Pound. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "