Tort urodzinowy z polewą z gorącego różowego masła

Tort urodzinowy z polewą z gorącego różowego masła
Tort urodzinowy z polewą z gorącego różowego masła może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1585 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, skórkę z cytryny, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Urodziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Tort Urodzinowy Pink Vanilla Bean, Pecan-tort urodzinowy espresso z lukrem kawowym, oraz Pumpkin Spice Tort Urodzinowy Z Lukrem Kokosowym Waniliowym I Roas.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Masło i mąka 9-calowa patelnia na ciasto, 6-calowa patelnia na ciasto i 3-calowa patelnia na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
4
Aby ciasto, masło i cukier śmietany na średniej prędkości w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwyty łopatkowe, aż lekkie i puszyste, około 5 minut. Na średniej prędkości, dodać jajka, 2 na raz, następnie śmietana, wanilia, i skórka z cytryny, skrobanie dół miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Dobrze wymieszać. Przesiać razem mąkę, skrobię kukurydzianą, sól i sodę oczyszczoną. Z mikserem na niskiej prędkości, powoli dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i mieszać tylko do gładkiej. Zakończ mieszanie ręcznie, aby upewnić się, że ciasto jest dobrze wymieszane. Proporcjonalnie podzielić ciasto między 3 patelnie ciasto. Wygładzić szczyty łopatką i piec w następujący sposób: 9-calową patelnię przez 45 minut, 6-calową patelnię przez 35 do 40 minut i 3-calową patelnię przez 30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta w każdym cieście. Schłodzić w patelniach do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Na lukier, śmietana masło w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwyty łopatkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
7
Dodać cukier cukierniczy, mleko i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
8
Wymieszać na niskiej prędkości przez 1 do 2 minut, aż zgęstnieje.
9
Dodaj barwnik spożywczy i wyłącz mikser. Używając szpatułki, w pełni włącz kolor do lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Mróz każde ciasto osobno, oszczędzając lukier do dekoracji. Schłodzić ciasta przed układaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
11
Umieść 9-calowy tort na talerzu. Wyśrodkuj 6-calowe ciasto na 9-calowym torcie. Wyśrodkuj 3-calowe ciasto na 6-calowym torcie.
12
Do dekoracji, rury lub łyżki pozostałą lukier wokół podstawy każdego ciasta i wokół górnej krawędzi 3-calowego ciasta. Zakończ dekorowanie kawałkami cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn