Tort Czekoladowo-Kokosowy
Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 111 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jeśli 21 centów za porcję spada w budżecie, tort czekoladowo-kokosowy może być spektakularnym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś chłodną bitą polewę, pudding instant o smaku czekoladowym galaretki, pieczone 9-calowe okrągłe warstwy ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tort Kokosowo-Migdałowy Z Kawałkami Czekolady, Tort Lodowy Kokosowy, oraz Tort Orzechowy Z Nadzieniem Kokosowym.
Instrukcje
Każdą warstwę ciasta przeciąć poziomo na pół.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego. (
Mieszanina będzie gęsta.) Wymieszać w 1 szklance kokosa.
Umieść 1 dolnych warstw ciasta na talerzu do serwowania; przykryj 1/3 mieszanki budyniowej. Powtórz warstwy ciasta i budyniu 2 razy; wierzch z pozostałą warstwą ciasta. Wymieszać pozostałe kokosy do ubitej polewy; rozprowadzić na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.