Pomarańczowy Tilapian w pergaminie wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,25 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 3G tłuszczu i w sumie 182 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką sól, cukinię, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 84%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pomarańczowa ryba w pergaminie, Filety rybne w pergaminie ze szparagami i pomarańczą, oraz Filety Rybne W Pergaminie Ze Szparagami I Pomarańczą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450°. W małej misce połącz pierwsze pięć składników; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
Piekarnik
2
Wytnij pergamin lub wytrzymałą folię na cztery 18x12 cali. długości; umieść filet rybny na każdym. Na wierzch z marchewką i cukinią; skrop mieszanką soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Filety Rybne
Cukinia
Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Złóż pergamin na ryby. Pracując od dołu wewnątrz rogu, złóż około 3/4 cala. papieru i zacisnąć obie warstwy, aby uszczelnić. Powtarzaj, składając krawędzie i zaciskając, aż utworzy się pakiet w kształcie półksiężyca. Powtórz dla pozostałych pakietów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
4
Ułóż na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec 12-15 minut lub do płatków rybnych łatwo widelcem. Ostrożnie otwieraj pakiety, aby umożliwić ucieczkę pary.
Tilapia działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, winem musującym i Pinot Grigio. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Poppy Monterey Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.