Teriyaki Marinade IV

Teriyaki Marinade IV
Teriyaki Marinade IV to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta marynata ma 91 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek w proszku, mielony imbir, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Marynata Teriyaki, Marynata Teriyaki, oraz Marynata Teriyaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj biały cukier, czosnek w proszku, zmielony imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Wymieszać w sosie Worcestershire i zredukowanym sosem teriyaki sodu. Mieszaj do rozpuszczenia wszystkich suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
3
Umieścić pożądane mięso w mieszaninie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 6 godzin przed grillowaniem według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawPrzyprawyMarynaty
Magazyn