Tarta z trzema Serkami i ciastem francuskim
Trzy serowe obfite warzywa i ciasto francuskie tarta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 287 osób. Jeśli masz gruyère, parmezan, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Tarta z ciasta francuskiego ze świeżymi pomidorami i serem, Tarta gruszkowo-Śliwkowa z serem pleśniowym, oraz Czosnek i szczypiorek kozi ser i Pesto ciasto francuskie tarta z rukolą, arbuzem i truskawkowo-balsamiczną mżawką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pory. Gotować, mieszając często, aż miękkie i półprzezroczyste, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Dodaj szpinak i chard, i podnieść ogień do wysokiej. Podsmażyć, aż wszystkie zielenie całkowicie zwiędną i cała ciecz wyparuje.
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Gdy warzywa lekko ostygną, dodaj ricottę, Gruyère, parmezan i orzeszki piniowe i wymieszaj, aby całkowicie połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Rozwałkuj ciasto na wyłożonej pergaminem blasze do 12-calowego koła.
Na wierzchu rozprowadzić mieszankę szpinaku.
Piec, aż ciasto będzie złote i chrupiące, 15 do 20 protokół.
Pokroić w plasterki i podawać.