Tarta Z Kremem Brzoskwiniowym

Tarta Z Kremem Brzoskwiniowym
Tarta z kremem brzoskwiniowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 574 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, brzoskwinie, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Z Kremem Brzoskwiniowym, Tarta Z Kremem Jagodowo-Brzoskwiniowym, oraz Tarta z brzoskwiniami i kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Umieść mąkę, masło i śmietanę w maszynce i pulsuj, aby połączyć. Gdy ciasto uformuje się w kulkę, poklepać lekko posypanymi mąką dłońmi na dno i boki 10-calowej patelni z wyjmowanym dnem o bokach 1/2 cala lub okrągłym naczyniem au gratin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Forma TartaForma Tarta
2
Piec przez około 15 minut, aż skorupa jest ustawiona, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Pozostawić do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
4
Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby wykonać nadzienie: jeśli używasz świeżych brzoskwiń, obrać i grubo pokroić brzoskwinie. Ułóż świeże lub konserwowane plastry brzoskwini w nakładających się kręgach na wierzchu Skórki, aż będzie całkowicie przykryte. Przepełnij skórkę, tak jak brzoskwinie będą sporządzać się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Połącz żółtka, śmietanę, cukier i mąkę i ubijaj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
7
Wlać mieszaninę na brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
8
Ułożyć patelnię na blasze do pieczenia i piec około 1 godziny, aż krem ustawi się i będzie bladozłoty w Kolorze. Przykryj namiotem z folii aluminiowej, jeśli skorupa staje się zbyt ciemna.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Forma TartaForma Tarta
9
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygła. Gdy ostygnie, Usuń boczną ściankę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
10
Aby zrobić glazurę, połącz konfitury lub galaretkę i lemoniadę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
LemoniadaLemoniada
GlazuraGlazura
GalaretkaGalaretka
11
Rozprowadzić pędzelkiem do ciasta na wierzchu ciepłej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
12
Tarta podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzona.
13
* Uwaga kucharza: jeśli używasz świeżych brzoskwiń, po krojeniu posyp odrobiną soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn