Tarta Z Karmelizowanej Cebuli

Tarta Z Karmelizowanej Cebuli
Karmelizowana tarta cebulowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis zawiera 16 porcji z 239 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, parmezanu, oliwy z oliwek i koziego sera. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tarta Z Karmelizowanej Cebuli, Tarta Z Karmelizowanej Cebuli, oraz Tarta Z Karmelizowanej Cebuli.

Instrukcje

1
Usuń papierową skórkę zewnętrzną z czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj ząbków).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2
Odetnij górę cebulki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Posmaruj 1 łyżką oleju. Owiń żarówkę w wytrzymałą folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do zmiękczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
5
W międzyczasie na dużej patelni gotuj cebulę i ocet na pozostałym oleju na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, gdy cebula się zarumieni, często mieszając. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka Goya I Przyprawa WarzywnaSałatka Goya I Przyprawa Warzywna
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
6
Schłodzić czosnek przez 10-15 minut. Wyciśnij zmiękczony czosnek do robota kuchennego; dodaj mąkę, masło i sól. Przykryj i przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Naciśnij na dole i w górę boków nie natłuszczonego 11-calowego. karbowana tarta ze zdejmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Instant Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej CzekoladowejOpakowanie Instant Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Forma TartaForma Tarta
7
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
8
W robocie kuchennym połącz kozi ser, jajka, pietruszkę, sól i pieprz; przykryj i przetwarzaj, aż się Połącz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosBulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Ser KoziSer Kozi
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
9
Posyp 1/2 szklanki parmezanu na skórkę; na wierzch z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cytryna I MiętaCytryna I Mięta
10
Rozłóż mieszankę koziego sera na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Cytryna I MiętaCytryna I Mięta
11
Ułóż cebulę na wierzchu; posyp pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
12
Piecz przez 25-30 minut lub do zestalenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn