Tajskie Lato Slaw

Tajskie Lato Slaw
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu azjatyckich przepisów, więc spróbuj Thai Summer Slaw. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz julienne-cut bell pepper, julienne-cut cukinia, kapusta napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tajskie Lato Napa Slaw, Extra Sticky Thai BBQ żeberka w / Peanut BBQ sos + Sweet Thai Ginger Slaw, oraz Lato Slaw.

Instrukcje

1
Aby przygotować slaw, połączyć pierwsze 11 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Aby przygotować dressing, połącz sok i pozostałe składniki w małej misce; mieszaj trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Mżawka nad slaw; wrzucić dobrze do herbu.
4
Podawać natychmiast.

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/8 cala) julienne-cut red bell pepper(1/8 cala) julienne-cut red bell pepper1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/8 cala) julienne-cut yellow bell pepper(1/8 cala) julienne-cut yellow bell pepper1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniona marchewkarozdrobniona marchewka11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.pasta chile z czosnkiem (np. sambal oelek)pasta chile z czosnkiem (np. sambal oelek)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/8 cala) julienne-posiekany obrany ogórek(1/8 cala) julienne-posiekany obrany ogórek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos rybnysos rybny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojona zielona cebulacienko pokrojona zielona cebula1pieprz jalapeño mielonypieprz jalapeño mielony3(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojona kapusta napa (chińska) cienko pokrojona kapusta napa (chińska)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiStarta rzodkiewkaStarta rzodkiewka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/8 cala) julienne-cut yellow squash(1/8 cala) julienne-cut yellow squash21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/8 cala) julienne-cięta cukinia(1/8 cala) julienne-cięta cukinia

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Gabrielskloof Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia32
Magazyn