Tajska Zupa Ze Słodkich Ziemniaków I Pora
Tajska zupa ze słodkich ziemniaków i pora to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.12 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Ten przepis z Food.com posiada 2 wentylatory. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać chile, ząbki czosnku, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa ze słodkich ziemniaków z imbirem, porem i jabłkiem, Tajska zupa z kurczaka i słodkich ziemniaków, oraz Tajska zupa ze słodkich ziemniaków i marchwi dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Tajski można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.