Tajska sałatka Ty'a
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, laktoovo-wegetariańskiego i wegańskiego przystawki ? Tajska sałatka Ty'ego może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda z 256 kaloriami , 7 g białka i 12 g tłuszczu . Za 1,37 USD za porcję przepis ten pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilku osobom bardzo spodobało się to azjatyckie danie. 24 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Jeśli masz kolendrę, sól, sok z limonki i kilka innych składników, możesz je przygotować. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 20 minut . Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje spektakularną ocenę Spoonacular wynoszącą 94% . Podobne przepisy to Green Mango Salad - Thai Side Dish , Thai Cucumber Salad (By Roz) i Thai Green Mango Salad .
Instrukcje
Przygotowanie tajskiej sałatki: w dużej misce wymieszaj kapustę, ogórki, edamame, marchewki i zieloną cebulę.
Do dużego blendera włóż oliwę, kolendrę, cukier, czosnek, sok z limonki, sól i pieprz i miksuj do uzyskania gładkiej masy.
Na każdą porcję sałatki nałóż 2 łyżki słodkiego sosu limonkowo-kolendrowego i udekoruj 2 plasterkami awokado.