Tagliatelle z boczkiem, Burst pomidorkami koktajlowymi i rukolą
Tagliatelle z boczkiem, Burst pomidorkami koktajlowymi i Rukolanem to danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 796 kalorii, 19g białka, oraz 51g tłuszczu. Za $1.99 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powie, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem niezłe. Spróbuj Kremowa spiralna brukiew z pękniętymi pomidorkami koktajlowymi, Grecka Patelnia do makaronu z pękniętymi pomidorkami koktajlowymi, oraz Makaron z Burst pomidorkami koktajlowymi, Burratanem i bazylią dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Posmaruj dużą szeroką patelnię oliwą z oliwek. Wrzuć boczek, czosnek i czerwoną paprykę; doprowadzić do średniego ognia. Kiedy czosnek zmieni kolor na złoty i będzie bardzo aromatyczny, 2 do 3 minut wyjmij go z patelni i porzuć-spełnił swoje przeznaczenie czosnku.
Połóż mąkę uniwersalną na czystej, suchej powierzchni roboczej. Zrób dziurę (nazywa się to również studnią) w środku stosu mąki o szerokości około 8 cali (większy jest tutaj zdecydowanie lepszy). Wbij wszystkie jajka i żółtko do otworu i dodaj oliwę z oliwek, wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Odmiany Grzybów
9
Widelcem ubij jajka razem z oliwą, wodą i solą. Używając widelca, zacznij dodawać mąkę do mieszanki jajecznej; uważaj, aby nie złamać boków studni, bo mieszanka jajeczna spłynie po całej desce i będziesz miał duży bałagan! Nie martw się też o grudki. Kiedy do mieszanki jajecznej zostanie dodana wystarczająca ilość mąki, aby nie spłynęła po całym miejscu, gdy boki studni są złamane, zacznij używać rąk, aby naprawdę wszystko dobrze połączyć. Jeśli mieszanina jest ciasna i sucha, zmocz ręce i zacznij ugniatać mokrymi rękami. Kiedy mieszanina naprawdę połączy się w jednorodną mieszankę, możesz zacząć ugniatać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Podczas wyrabiania bardzo ważne jest, aby włożyć do niego ciężar ciała, nałożyć ciasto, aby naprawdę je rozciągnąć i nie rozerwać ciasta. Używając pięt dłoni, rozwałkuj ciasto, aby uzyskać bardzo gładkie, elastyczne ciasto. Po zakończeniu ciasto powinno wyglądać bardzo gładko i być prawie aksamitne. Ugniatanie trwa zwykle od 8 do 10 minut dla doświadczonego ugniatacza i od 10 do 15 dla niedoświadczonego ugniatacza. Umieść w nim ciężar ciała, musisz ugniatać! To tutaj powstaje idealna, ząbkowa konsystencja makaronu. Wejdź tam i baw się dobrze!
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą Perłą
11
Gdy makaron zostanie zagnieciony do idealnej konsystencji, zawiń go w folię i odstaw na co najmniej 1 godzinę. W przypadku natychmiastowego użycia nie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Cukierki Powietrzne
12
Zroluj i pokrój makaron na pożądany kształt. Jak gładka i elastyczna!