Mixed Grain Tabbouleh może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Niewiele osób naprawdę lubi to danie middl eastern. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mięty, kaszy jęczmiennej, ogórka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tabbouleh z mieszanymi ziarnami z pieczonym bakłażanem, ciecierzycą i miętą, Tabbouleh Z Pełnego Ziarna, oraz Kalafior Tabbouleh z zielonymi oliwkami (bez ziarna, Wegańskie, surowe, Paleo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Każde ziarno ugotować osobno w 2 szklankach wody i 1 łyżeczce soli. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Włącz ciepło do niskiej; dusić quinoa 20 minut, jęczmień 35 minut, i jagody pszenicy 55 minut, lub do wchłonięcia wody i ziarna są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Pszenne
Jęczmień
Ziarna
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Woda
Sól
2
Niech usiąść, pokryte, 15 minut.
3
Połączyć ziarna w misce i ostudzić. (Ziarna można gotować do 3 dni wcześniej i przechowywać w lodówce.) Wymieszać z sokiem z cytryny i pozostałymi składnikami.