Słodka Musztarda Szwedzka

Słodka Musztarda Szwedzka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu skandynawskich przepisów, więc spróbuj Szwedzkiej słodkiej musztardy. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 106 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 0% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Działa najlepiej jako przystawka i odbywa się w około 24 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Mieszanka oleju roślinnego, wody, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 7%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Sweet ' N ' Hot Mustard Dip, Słodka Musztarda Brązowa, oraz Kotlety Ze Słodkiej Musztardy podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w pojemniku blendera, zmiksuj przez 1 minutę. Zeskrobać boki blendera gumową szpatułką i przetwarzać przez 30 sekund dłużej. Musztarda powinna być nieco grubsza niż ciężka śmietana. Przechowywać w szklanym słoiku, dobrze zamknięte, w lodówce i niech smaki poślubić przez co najmniej jeden dzień przed użyciem. Im dłużej siedzi, tym lepiej smakuje; będzie również grubszy i bardziej żółty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn