Szybki Irlandzki Chleb Sodowy

Szybki Irlandzki Chleb Sodowy
Jeśli chcesz dodać więcej Europejski przepisy do twojego pudełka z przepisami, szybki Irlandzki chleb sodowy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To Śniadanie ma 202 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 20 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga mąki, soli, dodatkowej mąki i dodatkowego masła. Jest idealny do Dzień Świętego Patryka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Irlandzki Chleb Sodowy: Łatwy Szybki Chleb, Spowiedź część Irlandzka i część szalona ... Irlandzki chleb pszenny, oraz Irlandzki Chleb Sodowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
2
Pokrój masło na kruche. Dodaj maślankę tylko do zwilżenia. Złożyć rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Ugniataj na posypanej mąką powierzchni 8-10 razy. Uformuj 7 cali. okrągły bochenek; ułożyć na wysmarowanej tłuszczem blasze do pieczenia. Ostrym nożem Wytnij 1/4 cala.- głęboki krzyż na bochenku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Piec w temperaturze 375° przez 25-35 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
5
Wyjmij z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Cukierek Chuckles1 żółty Cukierek Chuckles
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
6
Posmaruj dodatkowym masłem. Super. Posyp dodatkową mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy irlandzkiego chleba sodowego. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn