Szybki Chleb Z Ajerkoniakiem

Szybki Chleb Z Ajerkoniakiem
Szybki chleb z ajerkoniakiem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 237 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka mąki, jajka, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Podobne przepisy to Szybki chleb z ajerkoniakiem z glazurą Ajerkoniaku, Szybki Chleb Z Ajerkoniakiem, oraz Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej 9x5 cali lub trzech patelni bochenkowych 3x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Zmiksować jajka, ajerkoniak, ekstrakt z rumu, cukier, wanilię i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
WaniliaWanilia
MasłoMasło
AjerkoniakAjerkoniak
CukierCukier
JajkoJajko
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Dodać do mieszaniny ajerkoniaku i wymieszać na tyle, aby zwilżyć; wlać do przygotowanej patelni lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
AjerkoniakAjerkoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec duży Bochenek przez 40 do 60 minut, lub aż tester włożony do środka wyjdzie czysty. Pieczywo pieczone na mniejszych patelniach wymaga od 35 do 40 minut. Ostudzić przez 10 minut i wyjąć z patelni. Całkowicie schłodzić, szczelnie owinąć folią lub folią i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn