Szwajcarski Stek Wolnowar

Szwajcarski Stek Wolnowar
Swiss Steak Slow Cooker to danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, masło, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szwajcarski Stek Wolnowarowy, Szwajcarski Stek Wolnowarowy, oraz Szwajcarski Stek Wolnowarowy.

Instrukcje

1
W płytkiej misce wymieszaj mąkę, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MielonaSól Mielona
2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
2
Pokrój stek na sześć kawałków wielkości porcji; pogłębiać w mieszance mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
3
Na dużej patelni brązowy stek na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Instant Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej CzekoladowejOpakowanie Instant Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
4
Przenieś do 3-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
5
Połącz pozostałe składniki; polej stek. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Sur de los Andes Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn