Szparagi Wołowe Nerkowca Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć szparagi wołowe nerkowca. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 18g tłuszczu i w sumie 452 kalorii. Za $4.38 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką pieprz, sos sojowy, połówki nerkowca i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Smażyć szparagi i orzechy nerkowca, Smażyć szparagi i orzechy nerkowca, oraz Smażyć szparagi i orzechy nerkowca.
Instrukcje
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i bulion, aż będą gładkie. Dodać sos sojowy i cukier; odstawić. Na woku lub dużej patelni rozgrzej olej; dodaj czosnek. Gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do lekkiego zrumienienia; wyrzucić czosnek.
Smaż szparagi, cebulę, czerwoną paprykę i marchewkę przez 15-20 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości.
Dodaj ciepło pieczonej wołowiny. Wymieszaj zarezerwowany sos; dodaj do rozpiętości. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Posyp orzechami nerkowca.