Syrop Cukrowy Bazylia

Syrop Cukrowy Bazylia
Syrop cukrowy z bazylią może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka lekko filiżanki liści bazylii, cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Syrop Cukrowy Przyprawiony, chai spiced syrop cukrowy, oraz Domowy Syrop Cukrowy Imbirowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier, 3/4 szklanki wody i bazylii w małym rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gdy pojawią się pierwsze pęcherzyki, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i delikatnie gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Niech ostygnie, a następnie przecedzić. Utrzymuje się do 1 tygodnia, schłodzony.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn