Surówka z białej, czerwonej i borówkowej kapusty
Przygotowanie surówki Coleslaw z czerwonymi, białymi i jagodami zajmuje około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 257 kalorii , 3 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 90 centów za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Ten przepis z Foodnetwork wymaga octu jabłkowego, boczku, cebuli i majonezu. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 27% to danie jest raczej kiepskie. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tacos z łopatką wieprzową z jogurtem greckim z chipotle i surówką Coleslaw , Surówka Coleslaw w stylu indyjskim i Surówka Coleslaw azjatycka z pieczonym łososiem .
Instrukcje
Wrzuć kapustę, cebulę, boczek, borówki, majonez, ocet i cukier do dużej miski i wymieszaj, aby pokryć dressingiem. Przykryj i schłódź w lodówce przez 1 do 4 godzin.
Przed podaniem dodaj orzechy pekan, dopraw solą i pieprzem.
Posyp odłożonym boczkiem, jagodami i orzechami.